Gebruik film in mastervak Rechten

Description:

Als introductie voor het mastervak Regulation and Supervision of Markets hebben REBO-decaan prof. mr. Annetje Ottow en dr. Lucky Belder een korte film gemaakt die een beeld geeft van de onderwerpen die in het vak worden behandeld,  inclusief een korte introductie op het boek dat Annetje vorig jaar heeft gepubliceerd. Enkele dagen voor de cursus startte, hebben zij de link naar de film naar de studenten gemaild, vergezeld van twee opdrachten die gerelateerd zijn aan de film en hoofdstuk 1 van het boek. Zo kreeg de cursus op een eigentijdse manier een vliegende start.

Goal:

Studenten op een eigentijdse wijze voordat het vak start een overzicht geven van het vak, en hen meteen het onderwerp van de cursus laten linken aan hun eigen belevingswereld.

Results:

Lucky maakte dit jaar samen met REBO-decaan Annetje Ottow een korte film als introductie op het mastervak ‘Regulation and Supervision of Markets’.

Lucky zegt dat zij veel plezier gehad heeft in het maken van de film. Zo was tijdens de opnames en montage de samenwerking met het camerateam erg fijn. In het onderwijs was het effect merkbaar. “Op de eerste bijeenkomst waren studenten goed voorbereid en kon de stof op een hoger niveau behandeld worden.”

Meer projecten